Raamdecoratie van Gordijnenbaas

Van gordijnen tot jaloezieën, GordijnenBaas heeft alles op het gebied van raamdecoratie. We verkopen dan wel stoffen, maar zijn absoluut niet stoffig! GordijnenBaas doet het graag nét even iets anders dan anderen!

Baas in advies

Kom de Baas spelen in het Experience Center en zet onze barista aan het werk voor je latte macchiato. Ontdek samen met een AdviesBaas wat je echt mooi vindt en leer alles over raamdecoratie. Zo ben je Baas genoeg om het laatste woord te hebben over jouw wensen betreft de raamdecoratie.

Baas in kwaliteit

Raamdecoratie zijn de puntjes op de i van je interieur. Daarom nemen we geen genoegen met minder, maar kies je bij ons uit de hoogste kwaliteit raamdecoratie. Merken waar wij vierkant achter staan. 

Baas in prijs

Je koopt bij ons alleen de allerbeste kwaliteit van de grootste A-merken, die onze strenge keuring hebben doorstaan.

Baas in service

Het uitkiezen van jouw raamdecoratie is één, de raamdecoratie vervolgens perfect monteren is twee. Daarom komen er alleen vakmensen bij jou over de vloer en gaan ze pas naar huis als de zon geblokt is #sorryzon.

Baas in garantie

We geven Baasgarantie: 10 jaar op het product, 5 jaar op montage en de garantie van jouw glimlach.

Meer info? Vraag direct een offerte aan. Onze AdviesBazen helpen je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in het Experience Center. 

Waarom kies jij voor GordijnenBaas?
  • Keuze uit 2500 verschillende stoffen;
  • Makkelijk te combineren
  • Passend bij ieder interieur;
  • Verschillende opties voor de juiste look!
Voorbeelden van ons werk