Bazige realisatie door OntwerpBaas

Dromen visueel maken zodat ze realiteit kunnen worden? Dat regelt OntwerpBaas! Door op voorhand over het interieur na te denken, kan er tijdens de bouw al rekening mee worden gehouden. OntwerpBaas maakt dan een 2D en/of 3D interieur ontwerp van jouw droomwoning.

Vraag makkelijk een offerte aan via WoningBaas en dan helpt een van onze OntwerpBazen je verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in het Experience Center. 

Waarom kiezen voor OntwerpBaas?
  • Wij luisteren naar jouw wensen;
  • Jij bent tenslotte de baas;
  • Opgeleide interieur ontwerpers;
  • 2D/3D ontwerpen!
Onze pakketten

Pakket Brons

Start met de BAASis!

Weet je niet waar je moet beginnen met je interieur, pijn aan je handen van het urenlang scrollen op Pinterest & Instagram? Dan heeft OntwerpBaas de oplossing voor jou! Pakket Zilver is de perfecte basis voor jouw droom interieur!

Meer info

Pakket Zilver

Vooruit denken als een baas

Door op voorhand over het interieur na te denken, kan er tijdens de bouw al rekening mee worden gehouden. Samen met OntwerpBaas kijken we naar de mogelijkheden voor een perfect interieur!

Meer info

Pakket Goud

Alles voor de baas!

Het Platinum pakket bevat alles wat je maar kunt bedenken! We focussen extra op het 3D ontwerp, om dit goed te visualiseren maken we gebruik van SketchUp. Zo realiseren we een realistisch beeld van je nieuwe interieur!

Meer info
Voorbeelden van ons werk