Bazige realisatie door OntwerpBaas

Dromen visueel maken zodat ze realiteit kunnen worden? Dat regelt OntwerpBaas! Door op voorhand over het interieur na te denken, kan er tijdens de bouw al rekening mee worden gehouden. OntwerpBaas maakt in een handomdraai een 2D en/of 3D interieur ontwerp van jouw droomwoning.

Vraag nu een offerte aan via WoningBaas, dan helpt een van onze OntwerpBazen je direct verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in het Experience Center. 

Wil je vast wat inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje bij ons Pinterest account, boordevol interieur inspiratie!

Waarom kies jij voor OntwerpBaas?
  • Wij luisteren naar jouw wensen;
  • Jij bent tenslotte de baas;
  • Opgeleide interieur ontwerpers;
  • 2D/3D ontwerpen!
Onze pakketten

Pakket Brons

Start met de BAASis!

Vind je het lastig om keuzes te maken voor jouw droominterieur en heb je pijn aan je handen van het urenlang scrollen op Pinterest & Instagram? Dan is pakket Brons de eerste stap voor jouw droom interieur!

Meer info

Pakket Zilver

Vooruit denken als een baas

Door op voorhand over het interieur na te denken, kan er tijdens de bouw al rekening mee worden gehouden. Samen met een van onze OntwerpBazen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw ruimte!

Meer info

Pakket Goud

Alles voor de baas!

Het Gouden pakket bevat alles wat je maar kunt bedenken! We focussen extra op het 3D ontwerp. Om dit visueel te creëren, maken we gebruik van SketchUp. Zo realiseren we een realistisch beeld van je woning!

Meer info
Voorbeelden van ons werk