Ontmoet De BazenVan De Club!

En Alles Wat Er Over Ons Te Weten Valt!

Alles voor de verbazing!

Bij WoningBaas is iedereen de Baas. Wij vinden dat jij het allerbeste verdient! Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze bazen. 

Of je nu een nieuwbouwwoning hebt gekocht of je gaat je huidige woning verbouwen, WoningBaas is dé schakel tussen jou en al onze verschillende afbouwpartijen. Zo kun je onder één dak alles uitzoeken zoals jij dat wil. De verdere opvolging en planning met de verschillende elementen kun je aan ons overlaten. Jij hoeft dus alleen maar de Baas te spelen! 

Wij gaan verder waar anderen stoppen en maken jou de baas. In alles. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. En tevreden bazen vertellen het door aan andere bazen, daar zijn we van overtuigd. 

Baas in advies

Kom de Baas spelen in ons Experience Center en zet onze barista aan het werk voor je latte macchiato. Ontdek samen met een van onze AdviesBazen wat je echt mooi vindt en leer alles over de verschillende onderdelen van het afbouwproces van jouw woning. Zo ben jij de Baas over jouw wensen in alles wat er nodig is om je droomhuis te realiseren.

Baas in prijs

Of je nu opzoek bent naar een vloer, keuken of raamdecoratie, je koopt bij ons alleen de allerbeste kwaliteit van de grootste A-merken die onze strenge keuring hebben doorstaan. 

Baas in service

We gaan voor de hoogste baastevredenheid en halen het onderste uit de kan voor jou. Omdat het kan. 

Baas in Garantie

We geven baasgarantie; 10 jaar op de producten, 5 jaar op de service/montage en de levenslange garantie op jouw glimlach.

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier
Stap 1
Ontwerp Baas

WoningBaas staat naast je vanaf het moment dat je bij de notaris bent geweest. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen die je vanaf dat moment hebt. Met onze OntwerpBaas creëren we het perfecte plan voor jouw droomwoning!

Stap 2
Woning Baas

Na het interieur ontwerp kies je welke diensten van WoningBaas je wilt inzetten. De muren laten texen, een moderne keuken laten installeren of vloeren voor in het hele huis laten leggen, alles is mogelijk bij WoningBaas!

Stap 3
kwaliteits baas

Na akkoord komt de kwaliteitsbaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Mocht er iets wijzigen in de planning is dit zo opgelost. Vanaf nu is de kwaliteitsbaas jou aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de baas kunt zijn.

Stap 4
Service Baas

Ook nadat we jouw droomwoning gerealiseerd hebben, ben je nog niet van ons af. De ServiceBaas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je woning & het proces bij WoningBaas. Alles voor de verbazing!

Alle bazen op een rijtje
JelleEINDBAAS
MikeVLOERENBAAS
PascalleGORDIJNENBAAS
BeniceWONINGBAAS
MartWONINGBAAS
DaveKEUKENBAAS
FijkkeKWALITEITSBAAS
AchmedSMEERBAAS
MichaelSMEERBAAS
DelanoSMEERBAAS
MoniqueLEGBAAS
MarcLEGBAAS
FrankLEGBAAS
TomLEGBAAS
GiuliaFINANCEBAAS
WouterFINANCEBAAS
LiannePROCES MANAGER
NoaDESIGNBAAS
CharissaAdminBaas
TommyMAGAZIJNBAAS
BeatricePOETSBAAS
LevOFFICEDOG
DannyPlasterGod